Esküvői filmek

Esküvői filmek

MVISIONFILM > Esküvői filmek

Back To Homepage
eskuvo_belyegkep

Olyan filmkészítési technikával dolgozunk, amely túllép a hagyományos, dokumentarista felvételrögzítésen, és segítségével egyszerre tudunk egy egész estét betöltő olyan filmet készíteni, amelynek megnézése nem fullad unalomba, hiszen minden eszközt megragadunk a hogy a kedves néző figyelmét fenntartsuk akár két-két és fél órán keresztül. Ennek a törekvésünknek a kétkamerás felvétel adja meg az alapját, mely által sokkal részletgazdagabb nyersanyagot tudunk rögzíteni. Filmjeink sok olyan betétet tartalmaznak melyek önmagukban is megállják a helyüket, mint egy-egy kisfilm vagy klip, így olyxan  esküvői filmet láthat végül a néző, amelyet nem kell ásítozva végigkínlódnia, hanem a libabőrtől és a meghatódottságtól visszafojtva élvezheti minden egyes percét.

Ugyanebből a nyersanyagból készülnek a Standard és az Premium típusú highlight videóink, így aki ezeket a csomagokat válassza az esküvői csomagajánlatainkból, két legyet ütnek egy csapásra, hiszen nem kell lemondaniuk az egész napot feldolgozó esküvői filmről, és a művésziesebb, érzelmeket sokkal erőteljesebben kiváltó highlight videóról sem.

Aki azonban azt szeretné, hogy csak egy gyönyörű highlight filmre koncentrálva dolgozzunk a nagy napon, az válassza a Deluxe esküvői csomagunkat, hiszen így az erőforrásaink nem oszlanak meg a két nagy feladat között, sokkal több olyan képet tudunk rögzíteni, ami ennek a képi világnak megfelel. A kameramozgató eszközeink használata is hatékonyabban megy az ilyen típusú forgatások esetén.

esküvői filmek

Filmjeink