GY.I.K

GY.I.K

MVISIONFILM > GY.I.K

Back To Homepage

Lehetőség szerint akkor, amikor eldöntöttétek, hogy ki lesz a videós, így lehettek a legbiztosabbak abban, hogy miután írásban is megkötődött a megállapodás, nem kell azon aggódnotok, hogy bármi is érhet Benneteket. A szerződés komoly kötbért is tartalmaz, arra az esetre, ha valami oknál fogva nem tudnánk elvégezni a munkát.
Az elmúlt 15 évben ez még egyetlen egyszer sem fordult elő.

A foglaló összege 30 ezer Ft.

3-9 hét, attól függően, hogy éppen hol járunk a szezonban.

Persze, odaadhatjátok mp3-ban (e-mail), vagy cd-n személyesen. Egy filmben videón 10-15 szám erejéig szükség van háttérzenére, ezek egy részét ti is adhatjátok, amennyiben ragaszkodtok hozzá, de a filmekben a legtöbb háttérzene filmzene, ami az adott eseményhez legjobban passzol. A fő zenéket azonban mindenképpen egyeztetjük.

Igen. A lemezek nincsenek másolásvédelemmel ellátva, szabadon másolhatóak.

A kétkamerás felvétel előnye, hogy egy pillanatban lehet látni a főeseményen kívül egyéb reakciókat (pl. szülők, vendégek), vagy 2 szemszögből meg lehet nézni ugyanazt a történést (pl. menyasszony bevonulása), vagy lehet váltogatni két nézet között, mindig az előnyösebbet mutatva.

A tapasztalat, hogy az utolsó fontos esemény az „újasszonytánc”, ezután már a buli abba a szakaszába lép, mikor a vendégek sem mindig szeretik a kamerát 🙂 tehát alapesetben kb hajnali 2 óráig vagyunk, de ettől eltérő igény esetén bármeddig…

Természetesen elvihető minden anyag, de a felvétel készítési technikánk miatt kevéssé élvezhető, hiszen sűrűn váltogatjuk a képeket a filmezés során.

MP4 Full HD formában és DVD lemezen. Igény esetén Blue-Ray lemezen.

Minden csomagunk tartalmazza a készülődéstől éjjel 2-ig tartó rendelkezésre állást.

Minden csomagunk tartalmazza a drónos felvételeket, nincs erre vonatkozó felár, ellenben ha az időjárás nem engedi meg a használatát (eső, nagy szél), akkor a végösszegből 5 ezer forintot elengedünk.

Az esküvőt megelőzően is egyeztetünk a leendő filmetek valamint a nagy nap filmes technikai kérdéseit illetően, valamint az esküvő, és a felvett anyag előkészítését követően újra találkozunk, ahol egy komoly megbeszélés keretein belül együtt alakítjuk ki a film legfontosabb és kevésbé fontos részleteit egyaránt. Ezen itiner alapján készítem el a filmeteket, melyet megnézhettek és kontrollálhattok még a végső legyártás előtt akár több alkalommal is, hogy biztosan olyan filmet kapjatok, amelyben minden tetszik.

A film árát (csökkentve az előleg összegével) akkor kell kifizetni, amikor az elkészült, és az első variációt (ami a legtöbb esetben az utolsó is, nem kell már rajta semmit változtatni) átadom fájl vagy DVD formában.